PREZENTARE

 Avocata de origine romana ANDREEA RUSSU este dublu licentiat in drept atat in Romania cat si in Spania. In anul 2009 se inscrie ca avocat titular in Baroul din Valencia, Spania . In anul 2013 ca urmare a acorurilor si deciziilor Consiliului National al Avocaturii din Madrid incheiate cu diverse barouri de avocati din Comunitatea Europeana obtine titlul de avocat european ceea ce ii permite reprezentarea clientilor pe teritoriul oricarui stat din Uniunea Europeana .

Se face remarcata in mediul juridic din Spania, si ca urmare a renumelui sau , apare in diverse articole din presa si televiziunea spaniola si romaneasca, printre care amintim :

ZIARUL ADEVARUL

De asemenea, publica diverse articole in revista Asociatiei Romanilor din Valencia numita ACTUALITATEA AROVA si blogul ROMANI IN SPANIA

In anul 2009 ANDREEA RUSSUcreaza propria firma de avocatura cu sediul in localitatea Valencia, Spania. Biroul este format din doua departamente ce ofera servicii legale in toate ramurile de drept atat particularilor cat si firmelor.

Serviciul persoane fizice este specializat in probleme de drept specifice diasporei si asigura reprezentanta in investitii imobiliare pentru romanii ce doresc sa achizitioneze imobile in Spania.

Serviciul persoane juridice faciliteaza firmelor romanesti consultatii si reprezentata in relatiile pe care acestia le mentin cu parteneri spanioli sau consultanta juridica pentru investitii pe teritoriul Spaniei.

In general Serviciile noastre se refera la :

- reprezentare in Instantele spaniole in litigii civile , familie si comerciale

- asistenta in procese penale

- reprezentare in procesele derivate din relatiile de munca angajat - angajator

- recunoastere sentinte dictate de instantele din Romania

- executii sentinte straine, in special cele dictate de Tribunale romane in ramura dreptului familiei, civil si comercial

- constituire firme in Spania , puncte de lucru firme in Spania

- consultatii in drept comercial si civil persoane fizice si firme

 - drept imobiliar : contracte inchiriere, vanzari cumparari imobile etc